Allround Communications,
passie voor digitaal drukwerk in Kontich

Laat uw digitaal drukwerk in Kontich uitvoeren door Allround Communications, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in druktechnieken.

Drukwerk voor particulieren en bedrijven

Zaakvoerder Johan Delen heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in drukwerk voor particulieren en bedrijven, in groot formaat drukwerk en in huis borduurwerk voor uw textiel. U kan ervoor opteren om het drukwerk af te halen in de winkel in Kontich, maar Allround Communications verzorgt op eenvoudige vraag ook de plaatsing. De mogelijkheden voor drukwerk zijn eindeloos. Uw fantasie bepaalt hoe ver u gaat in de ontwikkeling van de producten.

Decoratie en design

Allround Communications is uw partner in beeldende communicatie. Deze eenmanszaak heeft doorheen de jaren in Kontich en omstreken een stevige reputatie opgebouwd voor digitaal drukwerk. Naast conventioneel drukwerk is het bedrijf ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van unieke producten voor interieur, decoratie en design. Uw inspiratie kent geen grenzen, de mogelijkheden van digitaal drukwerk ook niet. Neem nu contact op voor meer informatie.

Blauwesteenstraat 55A
2550 Kontich - België

Gsm : 0478 75 06 76
info@allround-communications.be
BTW BE0535 743 767